dijous, 22 de juliol del 2010

6.000 metres cúbics d’aigua de la Tordera per abastir a Cardedeu 22/7/10

Entra en funcionament un nou dipòsit d'aigua a Cardedeu amb una capacitat de 6.000 metres cúbics
L’Actualitat del Baix Montseny 22/7/10
.
L'Ajuntament de Cardedeu ha anunciat la posada en funcionament del nou dipòsit d'aigua situat al camí de Sant Hilari, i de 6.000 metres cúbics de capacitat, un cop ha finalitzat el projecte per connectar-lo amb la xarxa de distribució municipal. La instal·lació, assegura el Consistori, garanteix el subministrament d'aigua a la població en els moments de màxima demanda i assegura que tots els barris de Cardedeu disposin de la mateixa pressió d'aigua.
.
La construcció d'aquest nou dipòsit és fruit d'un conveni entre l'Ajuntament de Cardedeu i Aigües Ter-Llobregat (ATLL) que contempla la millora de les instal·lacions d'abastament d'aigua potable al municipi. Aquest conveni es va signar l'any 2005 i també inclou la construcció de la canonada de fosa dúctil que porta l'aigua d'ATLL fins al nou dipòsit.
.
Segons l'Ajuntament, amb la posada en marxa d'aquestes noves instal·lacions, Aigües Ter-Llobregat ha passat a transmetre gratuïtament al municipi el dipòsit de Can Montells, amb una capacitat de 1.600 metres cúbics, així com part de la canonada de connexió per poder-lo destinar al servei públic de subministrament d'aigua potable domiciliària.