diumenge, 10 de juliol del 2016

Foc en una zona de canyes pròxima a l’antic pont d’en Pixota, a Malgrat de Mar 9/7/2016

UN INCENDI A MALGRAT DE MAR OBLIGA A TALLAR LA CIRCULACIÓ DE TRENS
elmalgratenc.com 10/7/2016

imatge: Policia Local

Aquest dissabte al vespre, al voltant de les vuit, s’ha declarat un incendi en una zona de canyes pròxima a l’antic pont d’en Pixota, a Malgrat de Mar. El foc ha obligat a tallar el subministrament elèctric a la línia ferroviària. Han estat els bombers els qui ho han demanat per tal de poder treballar amb tota seguretat. La circulació de trens ha quedat interrompuda durant dues hores aproximadament. Mentrestant, s’ha donat transport alternatiu als passatgers afectats, segons s’ha indicat des del servei de rodalies. Degut al foc, també s’ha hagut de desviar la circulació de vehicles a la carretera de Blanes.
Al voltant de les deu la nit, els bombers han donat el foc per extingit.

Un atropello mortal en Tordera y un incendio en la carretera de Malgrat paran la R1
Revista Digital Maresme 10/7/2016

Tarde de sábado complicada en la R1 por diversas incidencias de gravedad. Un atropello mortal obligó este sábado por la tarde a cortar la circulación de trenes entre Blanes y Malgrat de Mar. Según Renfe, el incidente se produjo a la altura de Tordera hacia las seis y media de la tarde y afectó la circulación de trenes de la línea R1. La compañía ferroviaria estableció un servicio alternativo por carretera para los pasajeros afectados por este atropello.

A esta incidencia se sumó un incendio de cañas en la carretera de Malgrat a Blanes que obligó a cortar el suministro eléctrico entre Pineda de Mar y Maçanet de la Selva y a desviar el tráfico de vehículos de la carretera de Blanes para que los Bomberos de la Generalitat pudieran trabajar con seguridad. El fuego se inició a las siete y media de la tarde y, según Renfe, hacia las nueve y media de la noche se pudo restablecer el suministro eléctrico a la catenaria. Durante el tiempo que duró esta incidencia Protección Civil activó la prealerta del Ferrocat.

Cremen unes canyes a la carretera de Malgrat a Blanes. L'incendi obliga a tallar la circulació de trens i vehicles

Cremen unes canyes a la carretera de Malgrat a Blanes. L'incendi obliga a tallar la circulació de trens i vehicles