dimecres, 8 de febrer del 2017

Més sobre l'absurd de la platja canina de Sant Pol de Mar 8/2/2017...

Coses que passen quan els responsables municipals menteixen i amaguen informació, i quan els mitjans de comunicació fan de portaveus (no d'informadors) dels polítics... Que la gent s'ho creu tot...

Avui a La Vanguardia...

Platges per a gossos
La Vanguardia 8/2/2017

RAMON GAUSACHS CALVET, L’Hospitalet de Llobregat
08/02/2017 01:39 | Actualizado a 08/02/2017 10:25

Llegeixo amb molta tristesa que la platja de Les Banyeretes, de Sant Pol de Mar, que aquest estiu havia començat a ser per a gossos, ha deixat de ser-ho. Sembla que els motius han sigut principalment dos: les possibles molèsties que això causava a una comunitat propera de corbs marins i la intransigència d’alguns veïns. Pel que fa al primer punt, de tot cor desitjo que l’Ajuntament trobi una solució per no molestar les aus. Però pel que fa al segon, no puc admetre les raons dels intransigents que, simplement, no suporten els gossos. És que alguns banyistes no embruten ni fan les seves necessitats a les platges, i allí les deixen? És que no els espanten quan foten la música a tota canya o van a celebrar festes amb petards? És que els nens malcriats no molesten quan es passen llarga estona cridant?

D’altra banda, quantes platges hi ha per a banyistes i quantes per a gossos? Massa poques. Els que tenim gossos també tenim dret a gaudir de la platja amb ells, i molts es porten millor que molts humans. Una mica més de tolerància i de convivència.


La platja de Les Banyeretes de Sant Pol de Mar ja no és per gossos - entre-tots - El Periódico