dijous, 9 de febrer del 2017

Secció de Medi Ambient, Tordera i Diputació... Asfaltar als espais naturals. Tot continua correcte 9/2/2017 ;)

47.314,41 euros en obres de millora de camins no urbans d’ús públic... traducció simultània... continuar asfaltant tots els camis rurals que creuen espais naturals del municipi sense avaluació ambiental ni res de res emparant-se en que és cosa de la Diputació, exactament igual que com els darrers anys.

Ufff!!!!... Quin dia portem!!!!...

47.314 euros per al manteniment de camins a Tordera
Ràdio Tordera 9/2/2017


La Diputació de Barcelona destina 47.314€ al manteniment de camins a Tordera. Es tracta d’una inversió de 773.000€ a tota la comarca. En total s’actuarà en 44 camins de 17 municipis.

Aquest programa, segons la Diputació, té com a objectiu donar suport econòmic als municipis alhora d’arranjar i mantenir els vials de competència municipal. Els camins municipals són una eina bàsica per l’assentament de la gent al territori, i permeten comunicar amb urbanitzacions, en polígons industrials i en les zones rurals.

Tordera comptarà amb 47.314,41 euros en obres de millora de camins no urbans d’ús públic.

Segons la Diputació, les actuacions permetran la creació de 200 llocs de treball temporals mentre s’executin les obres i se’n beneficiaran més de 185.000 usuaris directes.


I la broma del dia...
Enric Millo promet que es desdoblarà tota la carretera N-II fins a la frontera francesa
Ràdio Tordera 9/2/2017


El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo ha assegurat, en una entrevista a Fem Girona, que es desdoblarà tota la N-II fins a la frontera francesa. Enric Millo ha assegurat que des que el partit popular torna a ser al govern, s’han accelerat les obres a la carretera N-II al seu pas per les comarques gironines. Millo promet que el desdoblament fins a la frontera francesa serà una realitat.

Escoltar aquí... http://radiotordera.cat/radio/?p=52371

Millo també ha posat sobre la taula la possibilitat que l’estat rescati les autopistes, i insta a la generalitat a fer el mateix amb les que son competència seva.