dimecres, 1 de març del 2017

Denuncien que el manifest a favor de la C-32 dels empresaris és «ple de fal·làcies» 1/3/2017 Diari de Girona

Denuncien que el manifest a favor de la C-32 dels empresaris és «ple de fal·làcies»
Diari de Girona 1/3/2017

Arxiu: El «no» a la C-32 s'imposa amb el 76% dels vots a Blanes i Lloret

Arxiu: Entitats i empresaris de Lloret es personaran per defensar la C-32

La Plataforma Aturem la C-32 va titllar ahir de «ple de postveritats i de fal·làcies» el contingut del manifest signat per diverses entitats, empreses i associacions de Lloret de Mar en el qual reclamaven que s'executi la prolongació de la C-32 entre Blanes i Lloret i anunciaven que es personaran com a codemandats al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per aturar el recurs presentat per 16 entitats contràries al projecte.

«Cap argument dels que hi ha en el manifest és de caràcter legal i per tant només pretén fer soroll» assegurava ahir l'entitat a través d'un comunicat. Pels detractors de l'obra «la demanda històrica del territori és millorar els problemes de trànsit, no fer un ramal d'autopista» i van subratllar que el manifest «obvia d'una manera nècia» els problemes de mobilitat entre Lloret de Mar i Blanes, els col·lapses estiuencs del passeig o la manca d'aparcament públic, entre altres.


Des de la visita del sr. secretari Ricard Font a Lloret de Mar ara fa unes setmanes, s'ha engegat una estratègia per a confondre a la ciutadania. La darrera, el manifest a favor de la C-32 que alguns empresaris i gremis han publicitat arreu.

Us adjuntem la nostra nota de premsa en relació al darrer moviment dels poders financers que pensen que són molts i que fan molta por, però són pocs i comencen a fer riure.

Nosaltres #AturemC32