dimarts, 28 de novembre del 2017

Important entrada d'aire polar per als propers dies 28/11/2017 Font: Twitter.com

Important entrada d'aire polar per als propers dies i possibles nevades fins al litoral.

L'any passat en condicions semblants vaig pensar que implicaria una arribada forta d'aus hivernants i va resultar un hivern moooolt fluixet. Enguany no em refio gens ;)...

Pere Almendárez  27 nov.
Dues animacions per entendre millor com avançarà aquesta entrada àrtica a l' occidental. 1) Animació amb les anomalies de temperatura a 1.500 metres fins dissabte. Temperatures fins a 10 graus inferiors a la mitjana a !

En respuesta a 
2) Animació amb l'acumulació de a fins dissabte! Entrada a l'hivern de cop.

Pere Almendárez  Hace 2 horas
A les imatges de satèl·lit ja es pot observar el front fred que demà obrirà les portes a l'entrada d'aire polar. Demà nevarà al , especialment a la cara nord. Ruixats durant la tarda i vespre entre les comarques de i . Cota de neu 800/1000 metres.

Pere Almendárez  Hace 17 horas
Per acabar avui, deixem aquesta imatge del model GFS que ens mostra l'entrada d'aire polar de llibre que afectarà i també aquesta setmana. No tots els hiverns ens afecten masses d'aire tan fredes a casa nostre.

btv el temps  Hace 3 horas
Temperatura mínima prevista per DIJOUS d' . La línia que separa el blau del blanc és la que delimita on estan sotazero (blancs i liles) i sobrezero (blaus). Mireu!!! Només la costa s'escapa! I encara baixaran més en dies posteriors!

Marc Llach  Hace 6 horas
Ambient gèlid a finals de setmana, una entrada de fred àrtic ens visitarà de ple i amb possibles nevades ❄️