dijous, 14 de desembre del 2017

Enquesta sobre La Pilona de Malgrat de Mar 12/12/2017 Marc Martin. Font: Twitter.com

Marc Martin  12 dic.
Bones, estic realitzant el treball de fi de grau, juntament amb l’entitat , sobre La Pilona de Malgrat de Mar. L'estudi inclou conèixer l'opinió de la ciutadania fent ús d'enquestes. Ens ajudes? Link de l'enquesta:



La Pilona és una estructura artificial ubicada a uns 450 metres de la costa de Malgrat de Mar, construïda a principis del 1900 i que a dia d’avui encara segueix en peu.

Responent aquesta enquesta participes en l’actual estudi: "La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d'un sistema natural aïllat". Amb l'objectiu de tenir una idea sobre els coneixements de la ciutadania envers La Pilona, així com també la vostra opinió i punt de vista de cara el futur d'aquest indret.

*Responent aquesta enquesta participes en l’actual estudi: "La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d'un sistema natural aïllat". *Si la desitgeu en un altre idioma, aviseu-me i us la faré arribar. *Gràcies per la vostra col·laboració!


[ÀUDIO] Entrevista amb Marc Martín, autor estudi "La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d'un sistema natural aïllat"
Ona Malgrat 14/12/2017

Marc Martín als estudis d'Ona Malgrat

“La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d’un sistema natural aïllat”. Aquest és el títol del treball de fi de Grau d’en Marc Martín Solà, un malgratenc que cursa quart de Ciències Ambientals.

El projecte, que el fa gràcies a diferents suports, es troba ja en una fase molt avançada i busca, sobretot, estudiar la Pilona des d’un punt de vista socioecològic. Ara en Marc està immers en una enquesta que vol que arribi al màxim de malgratencs i malgratenques possible. Ho explica en la següent entrevista que hem emès avui a l'Informatiu del Migdia.

Podeu accedir a l'enquesta a través d'aquest enllaç:

Enquesta


Àudio ... Entrevista amb Marc Martín sobre el seu estudi de la Pilona