divendres, 4 de maig del 2018

Ull amb la campanya Let's Clean Up Europe 4/5/2018

Ull amb el Let's Clean Up Europe ... Pobre de l'espai natural que pateixi aquesta campanya propagandística mal dissenyada per fer-se fotos i passar per "ecologistes xuli-guais"... Ficar-se a remanenar dins qualsevol espai natural en plena època de reproducció de totes aquelles espècies que "en teoria" protegeixen només serveix per això... propaganda i fer-se fotos a costa de malmetre espècies reproductores... la resta que ho pintin com vulguin, vaja.

A platges, sistemes dunars o lleres dels rius és una salvatjada... No hi ha cap benefici, cap ni un, que compensi el dany que es produeix.

Si realment es vol netejar un espai natural, s'ha de programar SEMPRE fora d'època reproductora. Si es fa ara (a partir de mitjans d'abril i fins a l'inici de l'estiu) és única i exclusivament perquè l'objectiu és la foto i l'assistència de gent (amb bon temps, clar), mai la cura o protecció dels espais naturals i de les espècies protegides.

A partir d'ara s'ompliran les xarxes d'un sense fi d'"entitats" i "grups" publicitant la seva adhesió a aquesta absurda campanya (mal dissenyada especialment per les dates) i pobre de l'espai natural que la pateixi.