dimecres, 10 de gener del 2018

El CEAB de Blanes acull demà (9;30h) la segona Taula de treball sobre el Delta de La Tordera

Aj de Malgrat de Mar Hace 2 horas
El Centre d’Estudis Avançats de Blanes () acull demà la segona reunió de la taula de treball sobre el Delta de La Tordera. La trobada és a les 9:30h i és oberta a tothom:

2a reunió de la taula de treball sobre el Delta de La Tordera, demà al CEAB de Blanes
Ajuntament de Malgrat de Mar 10/1/2018

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes acollirà demà la segona reunió de la taula de treball sobre el Delta de La Tordera. La trobada està oberta a totes aquelles entitats, organitzacions i persones que vulguin participar en la recuperació de l’espai del Delta. La convocatòria és a les 9:30h al CEAB de Blanes (C/ d’accés a la Cala Sant Francesc, 14).

La taula del Delta de La Tordera és una voluntat de quatre municipis: Blanes, Palafolls, Tordera i Malgrat de Mar. Vol ser un espai de diagnosi, deliberació i consens que té per objectiu la redacció i execució d'un Pla Integral de Recuperació i Protecció del Delta de La Tordera. Alhora, ha de servir per trobar sinèrgies de relació entre les administracions i la ciutadania. La taula de treball es va constituir el passat 8 de juny al Centre Cultural de Malgrat de Mar.


El de Blanes acull demà la segona taula de treball sobre el Delta de La Tordera. La reunió és a les 9:30h i és oberta a tothom:

El CEAB de Blanes acull demà la segona taula de treball sobre el Delta de La Tordera
Ona Malgrat 10/1/2018

La segona reunió de la taula de treball sobre el Delta de La Tordera es celebrarà demà al Centre d’Estudis Avançats de Blanes. La trobada està oberta a totes les entitats, organitzacions i persones interessades que vulguin participar en la recuperació de l’espai del Delta. La convocatòria és a dos quarts de deu del matí al CEAB de Blanes (C/ d’accés a la Cala Sant Francesc, 14).

Font: Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Blanes

La taula del Delta de La Tordera és una voluntat de quatre municipis: Blanes, Palafolls, Tordera i Malgrat de Mar. Vol ser un espai de diagnosi, deliberació i consens que té per objectiu la redacció i execució d'un Pla Integral de Recuperació del Delta de La Tordera. Alhora, ha de servir per trobar sinèrgies de relació entre les administracions i la ciutadania. La taula de treball es va constituir el passat 8 de juny al Centre Cultural de Malgrat de Mar.

"No volem prescindir d'aquest espai únic en biodiversitat. La societat li devem a la natura responsabilitat i hem de prendre les mesures correctores perquè aquesta sigui viva", ha manifestat la regidora Núria Casajuana (CUP). "Cal que ensenyem i obrim aquest espai a la gent i els hi expliquem que l'hem de protegir. També cal convèncer a totes les administracions competents d'aquesta necessitat que avui considerem urgent", ha afegit.